Ring til os +86-574-63260000

Historien om sort te

2022-05-18

Under behandlingen afsort te, opstår en kemisk reaktion centreret om den enzymatiske oxidation af tepolyfenoler. Sammensætningen af ​​friske blade ændrer sig meget, og tepolyfenolerne reduceres med mere end 90%, hvilket resulterer i nye komponenter og aromastoffer som teaflaviner og thearubiginer. Den har karakteristika af sort te, rød suppe, røde blade, duftende og sød.
Det tidligstesort tei verden blev opfundet af tebønder i Wuyishan-teområdet i Fujian under Ming-dynastiet i Kina, og det fik navnet "Zhengshan Souchong". Jiang-familien i Tongmu Village, Wuyishan City er en tefamilie, der producerer Zhengshan Souchong sort te med en historie på mere end 400 år.
Lapsang Souchongsort tekom ind i Europa i 1610. I 1662, da prinsesse Catherine af Portugal giftede sig med kong Charles II, omfattede hendes medgift kasser med kinesisk Lapsang Souchong sort te. Fra da af blev sort te bragt ind i det britiske hof, og at drikke sort te blev hurtigt en uundværlig del af den britiske kongefamilies liv. På det tidlige London-temarked i Storbritannien blev der kun solgt Lapsang Souchong sort te, og prisen var ekstremt dyr. Kun velhavende familier kunne drikke det. Lapsang Souchong sort te blev en uundværlig drik for den britiske overklasse. Briterne elsker sort te og udviklede sig gradvist til at drikke sort te til en ædel og smuksort tekultur og promoveret den til hele verden.

I 1689 oprettede briterne en base i Xiamen, Fujian-provinsen, Kina, og købte et stort antal kinesiske teblade. Storbritannien drak meresort teend grøn te, og udviklede sin unikke sorte-te-kultur, som alle er relateret til ovenstående historiske begivenheder. Fordi de teer, der er købt i Xiamen, alle er semi-fermenterede teer, der tilhører kategorien sort te - "Wuyi te", strømmede et stort antal Wuyi teer ind i Det Forenede Kongerige, der erstattede det oprindelige marked for grøn te, og blev hurtigt mainstream af vesteuropæiske teer. te. Wuyi te er sort i farven, så den kaldes "Sort te" (bogstaveligt oversat som sort te). Senere klassificerede teforskere den efter teens produktionsmetode og karakteristika. Efter at Wuyi-teen var brygget, tilhørte de røde blade i den røde suppe kategorien "sort te" i henhold til dens natur Det britiske sædvanlige navn "Sort te" er dog blevet fulgt ned for at henvise til "sort te".

100% Natural Bagged Tea Organic Loose Leaf Black Tea